Врски со високи авторитети

Македонски

Алатки за проверка на линкови

search icon

Алгоритмот Penguen, еден од 3-те најголеми познати алгоритми на Google, се бори со линкови кои не се добиваат на природни начини, како во примерот споменат погоре. Google понекогаш може да им даде многу тешки казни на веб-локациите за линковите за кои се сомнева дека природно доаѓаат, а понекогаш и да ги игнорира линковите што доаѓаат. Во двата случаи, вашите напори ќе одат во ѓубре како да сте потрошиле залудно потрошени пари. Накратко, дефинитивно држете се настрана од пакетите за backlink!

Последно проверени 30 домени

Ранг Извор Последно виден
50 kars.einsites.net 2023-08-17
63 tunceli.einsites.net 2023-08-17
68 balikesir.einsites.net 2023-08-17
63 mus.einsites.net 2023-08-17
41 giresun.einsites.net 2023-08-17
54 karaman.einsites.net 2023-08-17
70 corum.einsites.net 2023-08-17
59 trabzon.einsites.net 2023-08-17
48 mugla.einsites.net 2023-08-17
60 yozgat.einsites.net 2023-08-17
62 tokat.einsites.net 2023-08-17
45 mardin.einsites.net 2023-08-17
53 kahramanmaras.einsites.net 2023-08-17
62 cankiri.einsites.net 2023-08-17
54 tekirdag.einsites.net 2023-08-17
61 manisa.einsites.net 2023-08-17
61 yalova.einsites.net 2023-08-17
46 sivas.einsites.net 2023-08-17
57 burdur.einsites.net 2023-08-17
62 erzurum.einsites.net 2023-08-17
47 aydin.einsites.net 2023-08-17
59 sinop.einsites.net 2023-08-17
45 kutahya.einsites.net 2023-08-17
49 isparta.einsites.net 2023-08-17
54 erzincan.einsites.net 2023-08-17
41 artvin.einsites.net 2023-08-17
55 ardahan.einsites.net 2023-08-17
43 siirt.einsites.net 2023-08-17
68 igdir.einsites.net 2023-08-17
63 bitlis.einsites.net 2023-08-17