Lidhjet e Autoritetit të Lartë

Shqip

Mjetet e kontrollit të lidhjeve të pasmes

search icon

Algoritmi Penguen, një nga 3 algoritmet më të mëdhenj të njohur të Google, lufton lidhjet e pasme që nuk fitohen në mënyra natyrale, si në shembullin e përmendur më sipër. Google ndonjëherë mund t'u japë gjoba shumë të rënda faqeve të internetit për lidhjet që ai dyshon se vijnë natyrshëm, dhe ndonjëherë duke injoruar lidhjet e pasme që vijnë. Në të dyja rastet përpjekjet tuaja do të shkojnë në koshin e plehrave sikur të keni shpenzuar para të kota. Si përmbledhje, patjetër që qëndroni larg paketave të backlink!